ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА „ТЯЛО, ДЪХ, СЪЗНАНИЕ“ ОТ ИЪН МАКНОТЪН

На 17 април в 19 часа, в атмосферата на Литературен клуб Перото в София, ще се състои официалното представяне на книгата „Тяло, Дъх, Съзнание“. Авторът Иън Макнотън е утвърдено име в света на психологията и хуманните науки. Като доктор по хуманни науки и лицензиран клиничен психолог, той се отличава със своята иновативна практика във Ванкувър, Британска Колумбия.

Иън Макнотън е известен със своята частна практика, където работи с клиенти, семейства и организации, като прилага своите дълбоки познания и опит в областта. Освен това, той е активен член на преподавателския състав на Института по Бодинамик в Канада и Обучителната асоциация за фамилна терапия „Пасифик Коуст“.

Неговият професионален път включва и значими позиции като президент на Асоциацията на клиничните психолози в Британска Колумбия и на Обучителната асоциация за фамилна терапия „Пасифик Коуст“. Иън също така е бил преподавател в няколко престижни образователни институции, включително Университета на Британска Колумбия и Университета „Саймън Фрейзър“.

Представянето на книгата обещава да бъде изключително събитие, с участието на самия Иън Макнотън и редактора Хади Маркър онлайн. За посетителите на място, ще бъде и специалното присъствие на Дитте Маркър, едно от големите имена в системата на Бодинамик.

Това събитие представлява уникална възможност за почитателите на психологията и хуманните науки да се срещнат с някои от водещите експерти в областта и да се потопят в света на „Тяло, Дъх, Съзнание“ – книга, която обещава да донесе нови угледи и практики в областта на личностното развитие и терапията.